Продукти Разширено

Коса и нокти тб. * 30 Допелхерц, витамини

В наличност
арт. № 46120
Марка: Doppel Herz Производител: Queisser Pharma
Допелхерц Актив Коса и нокти таблетки за блестяща коса и красиви нокти.
1412лв
Състав:

Допелхерц Актив Коса и нокти 
е хранителна добавка. Опаковката е с 30 таблетки.

Състав в 1 капсула Допелхерц Актив Коса и нокти:

Масло от пшеничен зародиш 500 mg;
Екстракт от просо 150 mg;
Пантотенова киселина 9 mg;
Цинк 5 mg;
Пиридоксин (вит. В3) 1 mg;
Биотин 300 mg;
Мед 0.15 mg.

Действие:

Здравата, еластична, блестяща коса и кожа, както и нечупливи нокти, се постигат с много грижи. Различни фактори оказват влияние - диети, стрес, често третиране на косата (къдрене, боядисване, сушене). Понякога, се наблюдава: засилено падане на косата; загуба на блясък и жизненост; чупливост на ноктите.

Допелхерц Актив Коса и нокти е балансирана формула, създадена за да подпомогне поддържането на добро състояние на косата, кожата и ноктите.

Маслото от пшеничен зародиш и екстрактът от семена на просо съдържат ценни хранителни вещества, сред които желязо, магнезий, селен, витамин Е и витамини от група Б.

Екстрактът от семена на просо е естествен източник на аминокиселините метионин и цистеин, които се съдържат в кератина - основният структурен протеин на косата и ноктите.

Биотинът допринася за поддържане на нормалното състояние на кожа, коса и лигавици.

Витамин Б6 подпомага синтеза на цистеин, а заедно с цинк допринасят за правилния метаболизъм на белтъците. За нормален растеж и развитие обаче, са важни не само градивните елементи, но и енергията.

Витамин Б6, пантотенова киселина и биотин, както и микроелементът мед спомагат за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Това е особено важно за бързо развиващите се тъкани, както кожа, коса, нокти.

Там се наблюдава интензивно клетъчно делене, а върху този процес благоприятен ефект оказва цинкът. Той допринася за поддържане на нормалното състояние на коса, кожа и нокти, а за запазване на пигментацията им, подпомагаща роля има микроелементът мед.

Показания:

- За подхранване, заздравяване и пълноценен растеж на косата и ноктите.

Употреба:

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1 капсула дневно.

Допелхерц Актив Коса и нокти, блестяща коса и здрави нокти