Продукти Разширено

Екзодерил Макси лак за гъбички по ноктите 50мг/мл 2,5 мл

В наличност
арт. № 54792
Марка: Сандоз Производител: Sandoz GmbH
Екзодерил Макси Лак за лечение на гъбички на ноктите при възрастни. Действа срещу широк кръг от чувствителни към аморолфин гъбични видове, като дрожди, кожни гъбички и плесени.
3905лв
Състав:

Екзодерил Макси лак
е лечебен лак за нокти. Опаковката съдържа 1 бутилка 2,5 мл лак за нокти, 10 шпатули за нанасяне на лак, 30 тампони за почистване на нокти, 30 пилички за нокти.

Активното вещество в Екзодерил Макси лак е Аморолфин хидрохлорид 125 мг.

Действие:

Гъбичните инфекции по ноктите са упорити и се лекуват дълго. Профилактиката е изключително важна. Според статистиката, 20% от населението на Земята има гъбички по ноктите или кожата.

Създаден за лечение на гъбични инфекции на ноктите при възрастни, Екзодерил Макси лак се използва само ако е засегната горната половина или страните на нокътя.

Съдържа Новата за България молекула аморолфин, която предотвратява растежа на гъбички и ги убива. Действа срещу широк кръг от чувствителни към аморолфин гъбични видове, като дрожди, кожни гъбички и плесени. Ефективен дори и срещу редки причинители на гъбична инфекция

Екзодерил макси лак е доказано ефективен за лечение на гъбички по ноктите при възрастни, като същевременно подобрява външния им вид. Притежава изсветляващ ефект и не е необходимо пилене на нокътя. Формулата на Екзодерил макси лак не само третира гъбичките по ноктите, но също така оказва изсветляващ ефект върху инфектирания участък. 

Формата на продукта позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят неблагоприятна за гъбичките.

Показания:

- промяна в цвета на нокътя;
- удебеляване, чупливост.

Предимства:

- Удобно приложение - само веднъж седмично;
- Съдържа Новата за България молекула аморолфин;
- Ефективен дори и срещу редки причинители на гъбична инфекция.

Употреба:

Нанасяйте лака веднъж седмично, докато на мястото на увредения нокът израсне здрав. Разтворът трябва да покрие цялата повърхност на засегнатия нокът, включително долната част на външния му ръб.

Ако след 3 месеца не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

Разгледайте още предложения за лекарства помагащи с гъбички по ноктите


Екзодерил Макси Лак за лечение на гъбички на ноктите

Листовка за пациента