Продукти Разширено

Апарат за кръвно налягане Сендо Адванс 3

В наличност
арт. № 49728
Марка: Sendo Производител:
Сендо Адванс 3 - Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса.
15000лв
Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя.

В кутията са включени: Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см; инструкция за употреба на български език; батерии (4xAA); адаптер за включване към ел. мрежа; удобна чанта за съхранение.

Този продукт на японския производител Сендо е иновативен апарат предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Апарат Сендо Адванс 3 има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. 
Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.
Прецизността и надеждността на апарата за измерване на кръвно Сендо Адванс 3 са потвърдени от Европейско дружество по хипертония в съответствие с последните протоколи на организацията.

HIRA технологията показва 4 нива на риск на екрана, в зависимост от честотата:
- Ниво 0: Няма индикация;
- Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно;
- Ниво2: Високо – Бъдете предпазливи;
- Ниво 3: Опасно – обърнете внимание.

Сендо Адванс 3 - Апарат за измерване на кръвно налягане