Продукти Разширено

Гинковин + Центела Ботаник тб. * 30, за памет и концентрация

В наличност
арт. № 38374
Марка: BOTANIC Производител: Брандекс България ЕООД
Гинковин + Центела подобрява паметта и концентрацията и допринася за нормално кръвооросяване и правилната функция на сърдечно-съдовата система.
1500лв
Състав:

Ботаник Гинковин + Центела e хранителна добавка под формата на таблетки. Предлага се в опаковка с 30 таблетки.

Активни съставки: 

Гинко Билоба екстракт 100 мг;
Гроздово семе екстракт 50 мг;
Центела Азиатика екстракт 50 мг.

Действие:

Гинковин + Центела е специална хранителна добавка, обогатена с мощна формула от натурални екстракти от Гинко Билоба и Гроздово семе, които подобряват паметта и концентрацията.

Хранителната добавка е допълнена с екстракт от аюрведичната билка Азиатска Центела и допринася за нормално кръвооросяване и правилната функция на сърдечно-съдовата система.

Екстрактът от Гинко Билоба подобрява паметта, умствената острота и концентрацията, повишава притока на кръв и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Също така Гинко Билоба намалява безсънието, спомага при физическа и психическа умора, при изтощение и отпадналост и при депресия.

Гинко Билоба стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, има съдоразширяващо действие и помага по-бързото възстановяване при физическо претоварване.

Екстрактът от Гроздови семена допринася за правилното функциониране на сърцето, сърдечно-съдовата и кръвоносната система, подобрява кръвообръщението и спомага по-бързото зарастване на труднозарастващи рани. Също така екстрактът от гроздови семена има антивирусни и антибактериални свойства, повишава имунитета, подобрява еластичността и състоянието на кожата и защитава клетъчната мембрана.

Екстрактът от Азиатска Центела, позната още като Готу Кола, допринася за нормалната функция на мозъка и нервната система. Подобрява кръвообръщението и паметта и концентрацията, повишава имунитета и общото здраве на организма.

Азиатската Центела доставя жизненост и енергия на организма, намалява стреса и чувството на умора, отпадналост и изтощение и подобрява психическото и емоционалното състояние на човека.

Показания:

Гинковин+Центела
таблетки са ефективни при:

- проблеми с паметта и концентрацията,
- високо кръвно налягане,
- нарушено кръвоснабдяване към мозъка и крайниците,
- усещане за студени крайници,
- атеросклероза,
- артериосклероза.

Употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно, по време на хранене.

Препоръчителният прием е минимум 2 месеца.

Гинковин с Центела таблетки х 30, за памет и концентрация