Продукти Разширено

Хром Форте тб. 200 мкг * 30, за нормални нива на кръвна захар

В наличност
арт. № 36517
Марка: Walmark Производител: Walmark - Stada Group
Валмарк Хром Форте подпомага контрола на телесното тегло, допринася за намаляване на апетита към сладки храни, за регулиране и стабилизиране нивото на кръвната захар.
1078лв
Състав:

Валмарк Хром Форте таблетки 
е хранителна добавка. Опаковката е с 30 таблетки.

Всяка таблетка Хром Форте съдържа: Хром - 200,0 μg.

Действие:

Хромът е изключително важен микроелемент. Заедно с ниацинa и още няколко аминокиселини образува т. нар. GTF (глюкозо-толерансен фактор), който е необходим за нормалното действие на инсулина и нивото му в кръвта.

Инсулинът е хормона, който регулира не само нивото на кръвната захар, но също така участва и в метаболизма на мазнините и протеините.

Приемът на хром допринася за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и подпомага контрола на телесното тегло

Хром Форте подпомага контрола на телесното тегло, допринася за намаляване на апетита към сладки храни, за регулиране и стабилизиране нивото на кръвната захар.

Дефицитът на хром в организма има връзка с наднорменото тегло, нарушения глюкозен толеранс (диабет) и повишеното ниво на холестерол в кръвта.

Повишеният прием на хром благоприятства намаляването на мастна тъкан и спомага за поддържане на мускулната маса. Съдейства за метаболизма на мазнини и въглехидрати.

Показания:

- висока концентрация на глюкоза в кръвта;
- апетит към сладки храни;
- наднормено тегло;
- повишено ниво на холестерола в кръвта;
- нарушен метаболизъм.

Употреба:

Препоръчителния прием е 1 таблетка дневно.

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.

Хром Форте Валмарк табл, за нормални нива на кръвна захар