Продукти Разширено

Хюмер спрей за нос за кърмачета и деца 150 мл, при хрема

В наличност
арт. № 41450
Марка: URGO
Хюмер спрей за нос за кърмачета и деца е медицинско изделие, което овлажнява носната лигавица, почиства нежно носа и улеснява отделянето на носния секрет.
1302лв
Състав:

Хюмер е медицинско изделие под формата на спрей за нос. Опаковката е 150 мл.

Състав: Неразредена 100% морска вода, стерилна, изотонична (9 g/1 I NaCI), без консерванти.

Действие:

Хюмер представлява 100% неразредена, стерилна морска вода за естествено лечение.

Продуктът овлажнява носната лигавица, като улеснява отделянето на носния секрет. Спреят притежава сертификат за качество на морската вода оторизиран във Франция. Съдържа важни за организма соли и олигоелементи.

Спреят за нос Хюмер позволява впръскването на фини микро капчици морска вода, които нежно покриват носната лигавица.

Показания:

- за механично почистване на назалните канали с цел елиминиране на алергените и замърсителите, постъпващи с въздуха от заобикалящата ни среда;
- като съпътстващо лечение при УНГ инфекции;
- за овлажняване на носната лигавица, ако помещението, в което се намирате, е със сух въздух или работят климатици.

Употреба:

Препоръчителна дозировка

1-2 впръсквания на ноздра 2-3 пъти в деня

Начин на ползване

При бебета
Сложете бебето легнало с глава, обърната на едната страна. Внимателно сложете накрайника в едната ноздра до предпазния пръстен и впръскайте за 2-3 секунди. Повдигнете главата на детето, за да позволите на секретите да изтекат и ги забършете с носна кърпичка. В никакъв случай не извършвайте процеса, ако детето е с легнала назад глава, за да го предпазите от стичане на секретите към гърлото и евентуално задавяне.

При деца
Наклонете главата си на едната страна и внимателно сложетенакрайника в ноздрата. Впръсквайте за 2-3 секунди. Повторете същото с другата ноздра и наклонена глава в другата посока. Издухайте носа, за да премахнете секрета.

Да не се ползва по-дълго от 7 дни. Ако не настъпи подобрение или при влошаване на състоянието, се консултирайте с личния си лекар или фармацевт.