Продукти Разширено

Ибупром Спринт Макс капс. 400 мг * 10, при болка и температура

В наличност
арт. № 51995
Марка: US PHARMACIA Форма: Капсули
Ибупром Спринт Макс се бори с умерена до силна болка от различен произход. Съдържа течен разтвор на активната съставка ибупрофен, с което атакува по-бързо болката.
868лв
Състав:

Ибупром Спринт Макс 
е лекарствен продукт без лекарско предписание, под формата на меки капсули. Опаковката се състои от 10 меки капсули.

Активното вещество на Ибупром Спринт Макс е ибупрофен, в концентрация 400 mg.

Действие:

Ибупром Спринт Макс
съдържа ибупрофен - активно вещество, което принадлежи към групата на т.нар. нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Той е болкоуспокояващ лекарствен продукт. Използва се за намаляване на възпалението, което е една от многото причини за поява на болка. Това лекарство също така понижава температурата.

Всяка таблетка съдържа максималната доза ибупрофен (400 mg), достъпна без лекарско предписание, която ефикасно се бори с умерена до силна болка от различен произход.

Обезболяващият ефект на Ибупром Спринт Макс е два пъти по-бърз от този на обикновени таблетки, съдържащи ибупрофен. Това се дължи на специфичната форма на Ибупром Спринт Макс, където активното вещество ибупрофен е разтворено в хидрофилен (разтворим във вода) разтворител, съдържащ се във вътрешността на желатиновата капсула.

След поглъщане, желатиновата капсула се разгражда в стомашния сок, като освобождава течния ибупрофен, който може веднага да се резорбира от тялото и да достигне бързо до мястото на болката.

Показания:

- главоболие;
- менструални болки;
- зъбобол;
- мускулни болки;
- болки в гърба;
- болки в ставите;
- невралгия.

Може да се прилага при висока температура, както и като противовъзпалително средство.

Предимства:

Ибупром Спринт Макс съдържа течен разтвор на активната съставка ибупрофен за по-бързо атакуване на болката благодарение на меката желатинова капсула.

Всяка таблетка съдържа максимална доза ибупрофен (400 mg), достъпна без лекарско предписание, която ефикасно се бори с умерена до силна болка от различен произход.

Активната съставка се съдържа в меки желатинови капсули, които освобождават веднага активната съставка.

Употреба:

Продуктът не се препоръчва при бременни жени, кърмачки и деца под 12 годишна възраст.

При краткотрайно лечение дозата е 1 капсула на всеки 4 часа, но не повече от 3 капсули дневно, а продължителността на лечението не трябва да е повече от 3 дни.

ИБУПРОМ СПРИНТ МАКС, при болка и температура

Листовка за пациента