Продукти Разширено

Лакалут Anti-Plaque мицеларна вода за уста 500 мл

В наличност
арт. № 20394
Марка: NATUR PRODUKT Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH
Лакалут Anti-Plaque мицеларна вода за уста ефективно се справя с вредните бактерии дори в междузъбните пространства, благодарение на иновативната Мицел-технология.
1008лв
Лакалут мицеларна вода за уста предпазва от вредни отлагания по зъбите, като налепи и зъбен камък, дори и там, където четката за зъби не може да достигне. Ефективна е и в профилактиката на кариеса и проблемите с венците.

Lacalut Anti-Plaque е висококачествена мицеларна вода за уста, която осигурява ефективна защита от появата на зъбен камък.

Иновативната мицеларна технология потиска образуването на зъбен камък, предпазва венците от кървене и придава дълготрайно усещане за свежест в устната кухина. Същевременно елиминира бактериите, причинители на дискомфорт и лош вкус, предотвратява размножаването им и създава чувство на прохлада и чистота.

Мицеларната технология позволява малките гъвкави мицели да достигнат дори до най-трудно достъпните места и да уловят налепите и развиващите се в тях бактерии. После ги извеждат с лекота извън устната кухина.

Деликатната текстура на водата е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване, зъбите и устната кухина са чисти, защитени и освежени.

Употреба:

Сипете 15 мл (една капачка) от водата и жабурете в продължение на 30 секунди. След това изплюйте.

Опаковка: 500 мл.