Продукти Разширено

Магкомбо капс. * 20, за мускулите и нервната система

В наличност
арт. № 53594
Марка: VITASLIM LICAPS Производител: Capsigel
Магкомбо капсули е хранителна добавка, която допринася за оптималното функциониране на мускулите, осигурява пълноценен сън, предотвратява стреса и повишава тонуса.
1000лв
бр.
Опростена поръчка
Състав:

Магкомбо е хранителна добавка под формата на капсули. Предлага се в опаковка от 20 капсули.

1 капсула Магкомбо съдържа: Магнезий - 185 mg; Витамин Ц - 40 mg; Витамин Б6 - 1 mg; Витамин Б2 - 1 mg; Витамин Б12 - 2,4 μg.

Действие:

Магкомбо допринася за оптималното функциониране на мускулите, нервната система и психиката. Съдейства за намаляване  чувството на отпадналост и умора. Има високо съдържание на чист, маслен магнезий.

Магкомбо съдържа също комплекс от витамини - Витамин Ц, Б6, Б12 и Б2. Тези витамини подпомагат психичното равновесие, както и усвояването и производството на енергия.

Магнезий комлексът подобрява работата на мускулите, осигурява пълноценен сън, предотвратява стреса и повишава тонуса. Нивата на бионаличност се постигат с една капсула на ден, която покрива потребностите на тялото.

Хранителната добавка поддържа нормалния метаболизъм и производството на енергия. Магкомбо е подходящ при недостиг на магнезий в организма.

Дефицитът на магнезий в тялото може да се прояви с различни симптоми, които засягат цялото тяло. Трудно е да се определи магнезиев недостиг, тъй като в началото минералът бива набавян от резервите на организма - например от костите.

Показания:

Магкомбо облекчава симптомите на магнезиев дефицит като:

- изтръпвания в мускулите;
- крампи (схващания);
- нарушения в съня;
- умора.

Употреба:

Приемайте по 1 капсула на ден с пълна чаша вода.

Магкомбо капс. * 20 - грижа за а мускулите, нервите и психиката