Продукти Разширено

Апарат за кръвно налягане Сендо Примо

В наличност
арт. № 23394
Марка: Sendo
Сендо Примо е механичен апарат за измерване на кръвно налягане. 
4000лв
Механичният апарат за кръвно налягане Сендо Примо на японския производител Сендо е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка.

Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване.

Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук за максимално точно и ясно измерване.

Измерването на кръвното налягане вкъщи следва да се прави редовно и за продължително време. Чрез следене стойностите на кръвно налягане, високото кръвно налягане може да се открие навреме и личен лекар може да предприеме необходимите мерки за неговото оптимално лечение.

За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, трябва да го измервате, когато сте в покой. Дори малки промени във външни или вътрешни фактори (дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия) могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Измервайте кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време. Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка. 

Следенето на кръвното налягане е особено важно по време на бременност, защото то може да се промени в резултат именно на бременността. Тълкуването на стойностите, обаче, може да става само от лекар.

Механичният апарат за измерване на кръвно налягане Сендо Примо притежава:

- Манометър с прикачена помпа, удобен за използване с една ръка;
- По-ясен звук, благодарение на специална високопроводима мембрана на стетоскопа;
- Маншон, удобен за поставяне с една ръка;
- Метален корпус за най-добра защита на прецизния механизъм;
- Филтър срещу прах и твърди частици.

Сендо Примо e лесен за използване и се предлага с  2 години гаранция.

Сендо Примо - Механичен апарат за кръвно налягане