Продукти Разширено

Апарат за кръвно налягане Сендо Стандарт

В наличност
арт. № 49729
Марка: Sendo Производител:
Апаратът Сендо Стандарт е подходящ за класическо самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и стетоскоп.
3000лв
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Standard е подходящ за класическо измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа.

Стетоскопът на Сендо Стандарт е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук за максимално точно и ясно измерване. Маншетът е със стандартен размер и е удобен и практичен за поставяне с една ръка.

Измерването на кръвното налягане вкъщи следва да се прави редовно и за продължително време. Чрез следене стойностите на кръвно налягане, високото кръвно налягане може да се открие навреме и личен лекар може да предприеме необходимите мерки за неговото оптимално лечение.

За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, трябва да го измервате, когато сте в покой. Дори малки промени във външни или вътрешни фактори (дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия) могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Измервайте кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време. Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка.

Следенето на кръвното налягане е особено важно по време на бременност, защото то може да се промени в резултат именно на бременността. Тълкуването на стойностите, обаче, може да става само от лекар.

Опаковка:

- Апарат за измерване на кръвно налягане Сендо Стандарт
- Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
- Инструкция за употреба на български език
- Апаратът за кръвно Sendo Standard с 2 години гаранция от производителя

Начин на употреба:

Измервайте Вашето кръвно налягане сутрин и вечер приблизително по едно и също време. Не говорете и не се движете, когато си измервате кръвното налягане.
Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта.
Когато измервате кръвното си налягане няколко последователни пъти, между измерванията трябва да има период от време от поне 1 минута. В противен случай измерените стойности може да не са коректни.

Механичен апарат за кръвно налягане Сендо Стандарт