Продукти Разширено

Лайв витамини капс. 680 мг * 30, живи витамини

В наличност
арт. № 37239
Марка: VITASLIM LICAPS Производител: CAPSUGEL
Лайв витамини е хранителна добавка, която съдържа комплекс от витамини, минерали и микроелементи. Съдейства за укрепване на здравето и допринася за нормалната функция на имунната система.
1998лв
Състав:

Лайв витамини капсули 
е хранителна добавка. Опаковката е с 30 капсули.

Действие:

Лайв Витамини е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който способства нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка, нормализират нивата на кръвна захар и хемоглобин.

Те съдействат за подсилването на имунитета и укрепването на здравето. Подпомагат зрението и нормалния растеж при децата. Оказват благоприятен ефект върху кожата, ноктите, косата, костите и зъбите. Благоприятстват мъжкото полово здраве. Имат изразено антиоксидантно действие. 

Лайв Витамини е комплекс от витамини и минерали, който оказват благоприятно влияние при:

Настинки, вируси и инфекции - Повишава имунитета и намалява риска от настинки. Подобрява оросяването на крайниците и намалява усещането за студени ръце и крака. Възпрепятства почервеняване на лицето при рязка промяна на температурата.

Стрес, безсъние и главоболие - Засилва защитните сили на организма, като тушира проявите на стреса. Спомага за намаляване на главоболието и засилване на концентрацията и паметта. Благоприятства подобряването на съня, като повлиява нервната система. Допринася за здравето на очите и доброто зрението.

Умора и отпадналост - Възвръща баланса на полезните вещества в организма при хора, страдащи от умора и отпадналост. Активно спортуващите усещат по-слаба мускулна треска и са по-жизнени след тренировка. Осигурява повече енергия и тонус.

Лайв Витаминс значително укрепва организма при стомашно-чревни проблеми. Допринася за правилното развитие на плода при бременни и подсилва здравето на майката. Подкрепя растежа на децата.

Показания:

- при умора;
- стрес;
- често боледуване;
- нисък имунитет.

Предимства:

Живите Витамини
са единствените по рода си в течна форма, дозирани в твърди желатинови капсули.

Произведени по технологията LICAPS, полезните вещества вътре запазват изцяло своята биоактивност и се усвояват максимално в организма.

Така Лайв Витамини зарежда тялото с жизнена енергия много по-бързо от обикновените мултивитамини и същевременно не дразни стомаха.

Употреба:

Препоръчителен дневен прием:

За възрастни: 1–2 капсули дневно.
При деца над 3-годишна възраст: 1 капсула дневно.

Съставки в 1 капсула Лайв витамини:

Калций - 60 mg;
Витамин Ц - 40 mg;
Магнезий - 28 mg;
Витамин Б3 - 8 mg;
Желязо - 7 mg;
Витамин Е - 6 mg алфа-ТЕ;
Коензим Q10 - 5 mg;
Цинк - 5 mg;
Витамин Б5 - 3 mg;
Флуор - 1,78 mg;
Манган - 1 mg;
Витамин Б2 -  0,7 mg;
Витамин Б6 - 0,7 mg;
Витамин Б1 - 0,55 mg;
Мед - 0,5 mg;
Витамин А - 400 µg RE;
Витамин Б9 - 100 µg;
Йод - 76 µg;
Селен (Натриев селенат) - 27 µg;
Биотин - 25 µg;
Хром (Хром III Хлорид) - 20 µg;
Витамин Д3 -  2,5  µg;
Витамин Б12 - 1,3 µg.

Лайв (Live) витамини капсули 680 мг х 30, живи витамини