Продукти Разширено

Нео-Ангин без захар тб. * 24, за болки в гърлото

В наличност
арт. № 36024
Марка: KLOSTERFRAU Производител: Divapharma GmbH Форма: Таблетки
Нео-Ангин таблетки е лекарствен продукт за лечение на леки инфекции в устната кухина, включително ларингити, фарингити, тонзилити, гингивит.
804лв
Състав:

Нео-Ангин без захар е лекарствен продукт без лекарско предписание, под формата на таблетки за смучене. Опаковката е с 24 таблетки за смучене.

Една таблетка Нео-Ангин съдържа:

2,4-дихлоробензил алкохол 1,20 mg,
амилметакрезол 0,60 mg,
левоментол 5,90 mg.

Действие:

Нео-Ангин е антисептичен терапевтичен продукт, притежаващ леко обезболяващо действие за устата и гърлото.

Той е предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото, което също така може да помогне да се намали необходимостта от използване на антибиотици. Тези инфекции предизвикват възпаление на устната кухина и гърлото със симптоми, като болки в гърлото и дрезгавост на гласа, възпаление на устната лигавица и венците.

Нео-Ангин атакуват тристранно болките в гърлото с активната формула TriActive: От една страна те активно отстраняват болестотворните причинители, подтискат възпалението и така успокояват меко съществуващите болки в гърлото.

Чрез този TriActive - ефект се стабилизира флората на лигавицата в областта на гърлото и сливиците и се засилва защитната й функция. Така тя може активно да отблъсква болестните причинители и могат да се предотвратят допълнителни инфекции като ангина и възпаление на сливиците.

Показания:

- болки в гърлото;
- дрезгавост на гласа;
- възпаление на устната лигавица и венците.

Употреба:

Препоръчителен прием: Възрастни и деца над 6 годишна възраст трябва да приемат по 1 таблетка за смучене на всеки 2-3 часа.

Продукта не съдържа захар.

Нео-Ангин без захар таблетки х 24, за болки в гърлото