Продукти Разширено

Невритоген тб. * 30, за нервната система

В наличност
арт. № 48053
Марка: CSC Производител: Angelini Pharma
Neuritogen е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на нервната система и оказва антиоксидантно действие.
2320лв
бр.
Опростена поръчка
Състав:

Невритоген таблетки 
е хранителна добавка. Опаковката е с 30 таблетки.

1 таблетка съдържа:

лецитин - 300 mg,
куркумин - 150 mg,
магнифера индика (екстракт) - 100 mg,
ресвератрол - 50 mg,
витамин Б2 - 0,7 mg,
витамин Б6 - 0,7 mg,
чер пипер 95% екстракт - 0,5 mg.

Действие:

Невритоген таблетки е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на нервната система и има антиоксидантно действие.

Neuritogen съдържа лецитин, куркумин, ресвератрол, екстракт от Magnifera Indica, чер пипер и витамини Б2 и Б6, които са под лесноусвоима за организма форма.

Куркумин е полифенолно вещество, спадащо към групата на антиоксидантите и подпомага контрола на физиологичните процеси в организма.

Ресвератрол е полифенолно вещество със синергично действие с куркумин. Оказва положителен ефект върху функционирането на сърдечно-съдовата система.

Екстрактът от Magnifera Indica също съдържа полифенолни вещества.

Витамините Б2 и Б6 допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия и за нормалното функциониране на: нервната система, зрение, за защита на клетките от оксидативен стрес, за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

Лецитин: поради сходството си с биологични мембрани, лецитин (фосфатидилхолин) се използва за подобряване на транспорта на някои вещества през мембрани (напр. На полифеноли, съдържащи се в куркумин и ресвератрол).

Екстрактът от чер пипер значително намалява, чрез потискане на чернодробния метаболизъм, разграждането на някои активни съставки (напр.куркумин). Същевременно, витализира нервната система и има силни антиоксидантни качества.

Показания:

- за нормалното функциониране на нервната система.

Употреба:

Препоръчителен прием: 1-2 таблетки дневно.

Невритоген таблетки х 30, за нервната система