Линията Екзодерил на Sandoz

Една от най-известните линии препарати против гъбички е Екзодерил. Предлагат се ефективни решения, които се прилагат при различни проблеми с гъбични инфекции.

Екзодерил продуктите са производство на Сандоз, които създават иновативни методи за осигуряване на достъп до висококачествени лекарства за хората. Компанията Sandoz GmbH е мултинационална, специализирана е производство на генерични лекарства. Създадена през 1946 година. Централата се намира в Холцкирхен, Германия.  Брандът Сандоз гарантира качество както за пациентите, така и за лекарите.

Ние, екипът на верига аптеки Огафарм, сме подготвили информация, с която да ориентираме нашите потребители за качествата и приложенията на Сандоз.

Екзодерил крем  
е предназначен за лечение на гъбични инфекции по кожата по различни места от тялото. Екзодерил крем 1% е лекарствено средство, което е във формата на крем. В аптечната мрежа се предлага в различни разфасовки. Прилага се, когато е нужно лечение на кожни гъбички и гъбични инфекции. Има тройно действие: антимикотично, антибактериално, противовъзпалително.

Екзодерил разтвор
е предназначен за лечение на гъбични инфекции по ноктите. Прилага се при наличие на на кожни гъбички и гъбички по краката. Признаците са появяване между пръстите и долната част на стъпалото на зачервяване, мехури, сърбеж и подуване. Пренебрегването на появата на тези симптоми може да доведе до сериозни проблеми. Препаратът се препоръчва и при бактериални инфекции.

Екзодерил Макси лак
може би най-известния препарат на тази линия. Една от причините е лесното прилагане и широката информационна и рекламна кампания, провеждана в медиите от няколко години. Продуктът е предназначен за лечение на симптомите на гъбична инфекция по ноктите. Предимство е прилагането му веднъж седмично, което е удобство за работещи хора.

Екзодерил Нейлнър лак 2 в 1
е също изключително популярен. Едновременно лекува гъбични инфекции по ноктите и има изсветляващ ефект, който се проявява още на 7-ия ден. При употребата на Екзодерил  Nailner Лак 2 в 1 не е необходимо пилене на ноктите.

Разгледаните продукти от линията Екзодерил се предлагат без рецепта в аптечната мрежа. Нашият екип препоръчва, преди употреба да се консултирате с личния си лекар или със специалист.
Екзодерил крем 30 гр

Екзодерил разтвор 20 млЕкзодерил Макси лакЕкзодерил Нейлнър 2 в 1 лак

Подходящи продукти

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Ogapharm.bg и неговите специални предложения