Как да се предпазим от вируси през есента?

Имунната система е съвкупност от биологични структури и процеси в организма, които го предпазват от болести. Ролята на имунната система е да предпазва човека от вируси и бактерии. Последните са активни през цялата година. През студените месеци се разпространяват по-лесно поради температурните разлики и поради това, че кръвоснабдяването на носа и гърлото е по-слабо при ниски температури. Това улеснява проникването на бактерии и вирусни частици през тях.

Организмът има защитни бариери, които го предпазват от навлизането на чужди частици в него. Такива бариери са лигавиците на носа и устата, които под  действието на различни фактори, като температурните колебания, могат да намалят пропускливостта си и да допуснат навлизането на инфекциозните агенти в организма.

Организмът има и други защитни механизми за предотвратяване навлизането на чуждите частици като кихане, кашляне, солната киселина в стомаха, която разгражда много вещества, и след преодоляването на тези бариери и навлизането им в тялото, тогава на ход е имунната система.

За да изпълнява достатъчно добре функциите си и да ни предпазва от вируси през студените месеци, имунната система се нуждае от допълнителна защита и укрепване. Това са т.нар имуностимуланти.

Нашите месечни промоционални предложения за вас са:

1. Респигард капсули х 10

- Внася готови антитела, растежни фактори и витамини, които активират имунната система
- Повлиява добре както вродения, така и придобития имунитет
- Подобрява устойчивостта на организма и дихателната система

Предимство: състав от коластра  (първото мляко, което се отделя веднага след раждането) и инактивирани микроорганизми. Тази двойна комбинация гарантира активиране на имунната система, стимулирайки производството на антитела в организма по естествен път.

2. Допелхерц Витамини А-Я с лутеин капсули х 30

Предимства:
- съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи
- добавен лутеин в подкрепа на зрителната функция
- увеличава съпротивителните сили на организма
- немско качество
- депо таблетка - контролирано освобождаване на активните съставки в продължение на около 10 часа, което осигурява продължително действие

3. Допелхерц Витамини А-Я + Омега капсули х 30

Предимства:

- всички важни витамини, минерали и микроелементи с добавен лутеин и омега 3. Омега 3 мастните киселини са незаменими, защото човешкото тяло се нуждае от тях, а не може да си ги произвежда само, затова е необходимо да се внасят чрез добавки или консумация на риба минимум 2 пъти седмично. Допелхерц осигурява масло от морски риби с най-висока степен на чистота, което се подлага на строг качествен контрол и тест за замърсители
- в подкрепа на имунната система, мощен имуностимулант
- за нормалната функция на сърцето, мозъка и зрението
- намалява чувството на умора и отпадналост
- немско качество

4. Допелхерц Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки х 15

Предимства:

- пълноценна комбинация от витамини и минерали
- увеличава съпротивителните сили на организма
- разтворима таблетка за по-бързо усвояване
- при небалансирана диета, стрес
- приятен плодов вкус на портокал и маракуя
- немско качество.

Подходящи продукти

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Ogapharm.bg и неговите специални предложения