Как да постигнем здрави стави и сияйна кожа?

Колагенът е най-широко разпространеният протеин в тялото. Той има структурна и изграждаща функция в тялото. Намира се в кожата, костите, сухожилията и кръвоносните съдове.

Нашите месечни предложения, съдържащи колаген са:

1. Допелцерц Колаген Систем 11000 флакони х 30, съдържащ:

- хидролизиран колаген;
- витамин D3 - поддържа състоянието на костите, зъбите и мускулите; усвояването на калций и фосфор; поддържа нормална концентрация на калций в кръвта; за нормалната дейност на имунната система.
- витамин С подпомага: самостоятелното образуване на колаген от организма; нормалното протичане на метаболизма и производство на енергия; устойчивостта на структурата на колагена; съвместно с микроелемента селен осигуряват антиоксидантно действие;
- мед - поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан.

2. Допелхерц Колаген + Куркума +Джинджифил флакони х 30 - освен включеното в състава на Колаген Систем 11000 флакони - хидролизиран колаген, витамин С и витамин Д, микроелементите мед и селен, тук са включени допълнително куркума и джинджифил.

- куркумата повлиява положително върху: сковаността и функционалността при  хора със ставни проблеми; сърдечно-съдовата система и черния дроб.
- джинджифилът намира широко приложение в народната медицина; има антиоксидантно действие и подкрепя здравето и физическата активност; има благоприятен ефект при хора със ставни проблеми.

3. Допелхерц Колаген Бюти флакони х 30 - колагеновите пептиди получени при хидролиза са с молекулна маса около 2кДа - стимулират производството на колаген от кожните клетки.

В останалите видове колаген-съдържащи продукти, колагеновите пептиди са с молекулна маса около 3кДа, което повишава синтеза на колаген от клетките в ставния хрущял. Резултатът от редовен и продължителен прием на Колаген Бюти:

- намалява първите следи от стареене;
- намалява дълбоките бръчки със 7% и след 4 седмици и с 20% след 8 седмици;
- 60% повече колаген в кожата;
- 15% по-еластична кожа след 4 седмици;
- подобрява структурата на повърхността и плътността на кожата-дермата;
- подобрява здравината и растежа на ноктите.

Допълнително са добавени витамини А и Е и екстракт от акай бери - с антиоксидантно действие; цинк и биотин - важни за доброто състояние на кожата; микроелемента мед - подпомага нормалното състояние на съединителната тъкан, отговорна за еластичността на кожата и нормалната й пигментация.


До края на месец Ноември 2022 гореизброените продукти са в нашите месечни акции.

Подходящи продукти

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Ogapharm.bg и неговите специални предложения