Тройна защита за тройно по-добър имунитет

Цетебе тройна защита капсули е продукт с тройно действие – влияе благоприятно при настинка и грип, при стрес, умствено и физическо натоварване и за здравето на косата, кожата и ноктите.

Включва три ключови съставки - цинк, витамин Д и витамин С.

Витамин С е важен за имунната система, повишава устойчивостта на организма към инфекции и намалява тежестта и продължителността на простудните състояния. Витамин С защитава клетките от оксидативен стрес, също така може да неутрализира свободните радикали, които предизвикват възпаления в организма.

Цинкът има основна роля при процесите свързани с придобития имунитет. Важен е за производството на така наречените „естествени клетки - убийци“, които унищожават трансформирани или инфектирани клетки  в организма.

Витамин Д участва в процеси свързани както с придобития, така и с вродения имунитет.

Цетебе тройно действие осигурява тройно по-добра защита за организма, осигурявайки постепенно и дълготрайно освобождаване на активните съставки.
Използва се за профилактика и лечение на състояния, свързани с недостиг на витамин С и повишава естествената устойчивост на организма към инфекции.

Благодарение на революционната Time pearl технология витамин С се освобождава в тялото от микроперлите пласт по пласт, което осигурява продължително подаване на витамин С в продължение на 19 часа и 98,6 % усвояване.

Подходящи продукти

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Ogapharm.bg и неговите специални предложения