Продукти Разширено

Полинейл лечебен лак за нокти 80 мг/мл 3.3 мл

В наличност
арт. № 36188
Марка: CSC Производител: Doppel Farmaceutici S.r.l.

Полинейл лечебен лак е лекарство за гъбички по ноктите. Премахва гъбичките. Полинейл спира развитието на гъбичната инфекция. 

3500лв
бр.
Опростена поръчка
Полинейл лечебен лак за гъбички по ноктите.

Ефективно противогъбично средство за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост.

Полинейл лечебен лак за нокти се прилага при леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс.

Полинейл лечебен лак е лесен за употреба - нанася се 1 път дневно. Съдържа циклопирокс - вещество със силно противогъбично действие. Не се налага пилене на нокътя.

Активната субстанция циклопирокс предотвратява растежа на гъбички и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява.

Един грам лечебен лак за нокти съдържа 80 mg циклопирокс.
Количество в една опаковка: 3,3 ml.

Препоръчителен дневен прием:
Прилага се като тънък слой върху инфектирания нокът/нокти. Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5 mm от околната кожна повърхност. Полинейл се нанася също и под свободния ръб на нокътя. Оставете Полинейл лечебен лак да изсъхне за около 30 секунди. Нокътят/ноктите не трябва да се мият най-малко 6 часа.

Полинейл лечебен лак за нокти против гъбички | Ogapharm

Листовка за пациента