Sendo Advance 3

Необходимостта от следене на кръвното налягане е безспорна. Редовните отклонения от нормалните му стойности води до увреждане на сърцето. Затова трябва да се вземат мерки и то да се нормализира - с медикаменти или други, препоръчвани от лекарите способи. 

Апаратите за измерване на кръвно налягане претърпяха революционна промяна в последните 15 години. Професионалистите все още разчитат най-много на слушалката. За ежедневно следене в домашни условия се използват електронни уреди. Определени лидери в прилагане на иновативни техники и технологии са японците.  

Апаратът за кръвно налягане Sendo Advance 3 е създаден за мерене при бицепса. Изработен е в съответствие с най-високите стандарти и предлага дългосрочно наблюдение на сърдечносъдовата система.

Най-важните характеристики, които отличават японския апарат за измерване на кръвно налягане са:

функция HIRA за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм
Функцията отчита и анализира аритмичен ритъм. Всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс и определя степента му спрямо скала от четири нива. След това подава съответно съобщение към екрана на апарата.
Има 4 нива на риск, в зависимост от честотата:
Ниво 0: Няма индикация.
Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.
Ниво 2: Високо – Бъдете предпазливи. Обърнете внимание на стойностите.
Ниво 3: Опасно – Обърнете внимание на стойностите.

Индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета
Най-важното за точно измерване на кръвното налягане са запазването на покой и правилното поставяне на маншета. И двата фактора вече са лесно постижими благодарение на нововъведенията от инженерите на Sendo Advance 3. Това са индикатор за грешка при неправилно поставен маншет и индикатор при движение.

Хипоалергенен маншет
Хипоалергенният маншет е произведен от модерни, високотехнологични материали, които са подходящи дори и за най-чувствителните типове кожа.
Стандартният маншет на Sendo Advance 3 е за бицепс с обиколка 22-32 см. При нужда той може да бъде заменен с различен размер, без допълнителни разходи.

Удобна кутия за по-добра защита на апарата
Новата кутия за пренос е изработена от специална защитна пяна, облицована в екокожа. Японските инженери са истински пионери в електронното измерване на кръвно налягане. Вече почти 40 години разработват и подобряват технологията.
Sendo Advance 3 е апаратът, който промени представите за мерене на кръвно налягане у дома със своите изключителна точност, дългосрочна надеждност и лесна употреба само с един бутон.

Прецизността и надеждността на Sendo са потвърдени от Европейско дружество по хипертония в съответствие с последните протоколи на организацията.

Апаратът за измерване на кръвно налягане е с 5-годишна гаранция от производителя.

В кутията са включени: стандартен маншет с обиколка 22-32 см; инструкция за употреба на български език; батерии (4 х АА); адаптер за включване към ел. мрежа; удобна чанта за съхранение.

Разгледайте продукта и се свържете с нас за повече информация.

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Ogapharm.bg и неговите специални предложения