Продукти Разширено

Тиърс Натурале II капки за очи 15 мл, при сухота в окото

В наличност
арт. № 3174
Марка: ALCON Производител: Alcon Cusi
Тиърс Натурале II капки за очи изкуствена сълза се използват при сухота в окото, за лечение и профилактика на оплакванията свързани с тях.

 

1109лв
Състав:

Тиърс Натурале II капки за очи
е лекарствен продукт без лекарско предписание. Опаковката е 15 мл.

Активни съставки:

Декстран 70 - 1mg/ml,
Хипромелоза - 3mg/ml.

Действие:

Тиърс Натурале II капки за очи са представител на група лекарствени продукти, известни като изкуствени сълзи.

При някои хора се наблюдава намалена или нарушена сълзна секреция, което води до разрушаване на сълзния филм и образуване на сухи петна върху роговицата (повърхността на окото).

В резултат на това се появяват симптомите на сухи и чувствителни очи - дразнене, сърбеж, зачервяване, умора, чувствителност към ярка светлина и общ очен дискомфорт. 

Тиърс Натурале II капки за очи са подходящи при състояния на сухота в окото, както за лечение, така и за облекчаване на оплакванията, свързани с тях - като парене и дразнене.

Капките за очи Тиърс Натурале II са предназначени също така и за временно облекчение на дискомфорта, причинен от леки раздразнения на очите или излагане на вятър или слънце, прах, пушек, климатични инсталации и продължителна работа с компютър.

Показания:

- сухи очи,
- дразнене,
- сърбеж,
- зачервяване, 
- чувствителност към ярка светлина.

Употреба:

Обичайната доза е 1-2 капки окото (очите) толкова пъти, колкото е необходимо през деня за облекчаване на симптомите на сухота или дразненето в окото.

Тиърс Натурале II капки за очи 15 мл, изкуствени сълзи

Листовка за пациента