Продукти Разширено

Уринал капс. * 60, при инфекции на пикочни пътища

В наличност
арт. № 28241
Марка: Walmark Производител: Idelyn s.r.o.
Уринал капсули е хранителна добавка, която поддържа здравето на уринарния тракт. Уринал се приема при инфекции на пикочни пътища.
2901лв
Състав:

Уринал е хранителна добавка под формата на капсули. Предлага се в опаковка от 60 капсули.

Всяка капсула съдържа изсушен концентриран сок от червена боровинка 200 mg.

Действие:

Валмарк Уринал се грижи за здравето на пикочните пътища и нормалното функциониране на уринарния тракт, благодарение на съдържащият се екстракт от американска червена боровинка

Уринал съдържа активната патентована субстанция NutriCran, получена от концентриран изсушен сок от плодове на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon).

Червената боровинка е богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с антиоксидантен ефект, които спомагат за защита на клетките и тъканите от свободните радикали и допринасят за нормалната функция на пикочните пътища.

Хранителната добавка защитава пикочните пътища от инфекции и е подходящ при цистит, като ефективно облекчава придружаващите цистита симптоми като болка и парене при уриниране.

Уринал допринася за възпрепятстване прикрепването на бактериите Ешерихия коли по стените на пикочните пътища и спомага за елиминирането им с потока на урината.

Показания:

- цистит;
- уроинфекции.

Употреба:

По 1-2 капсули дневно за поддържане на пикочните пътища в добро здравословно състояние.
При наличие на инфекция да се приемат до 6 капсули дневно (3 пъти по 2 капсули).

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Уринал капсули х 60, при инфекции на пикочни пътища