Продукти Разширено

Уринал сироп 150 мл, при инфекции на пикочни пътища

В наличност
арт. № 37955
Марка: Walmark Производител: Walmark - Stada Group
Уринал сироп е хранителна добавка, която спомага за нормалното функциониране на уринарния тракт. Поддържа здравето на пикочните пътища.
2227лв
Състав:

Уринал сироп
е хранителна добавка. Предлага се в опаквока от 150 мл.

В 5 мл от сиропа се съдържа: NutriCran (изсушен концентриран сок от червена боровинка) 500,0 mg.

Действие:

Уринал сироп съдържа патентованата субстанция NutriCran, получена от изсушен концентриран сок от американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon).

Плодовете на червената боровинка са богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с благотворен ефект върху човешкия организъм. 

Червената боровинка е богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с антиоксидантен ефект, които спомагат за защита на клетките и тъканите от свободните радикали и допринасят за нормалната функция на пикочните пътища.

Уринал сироп защитава пикочните пътища от инфекции и е подходящ при цистит, като ефективно облекчава придружаващите цистита симптоми като болка и парене при уриниране.

Сиропът Уринал допринася за възпрепятстване прикрепването на бактериите Ешерихия коли по стените на пикочните пътища и спомага за елиминирането им с потока на урината.

Показания:

- цистит;
- уроинфекции.

Употреба:

Деца от 1 до 3 годишна възраст - 5 мл дневно / 1 мерителна лъжичка/;
Деца от 3 до 12 години - 10 мл дневно /2 мерителни лъжички/;
Деца над 12 години и възрастни - 15 мл дневно /3 мерителни лъжички/.

Уринал сироп е подходящ за деца над 1 година и възрастни.