Продукти Разширено

Виру Протект спрей за уста 20 мл, за защита от вируси

В наличност
арт. № 55250
Марка: STADA Производител: STADA GmbH
Виру Протект спрей за уста неутрализира вирусите и е изключително подходящ при висок риск от инфекция.
4200лв
1999лв
бр.
Опростена поръчка
Състав:

Виру Протект 
е медицинско изделие под формата на спрей за уста. Опаковката е 20 мл.

Състав на Виру Протект:

Глицерин,
вода,
трипсин (от треска),
етанол (< 1 %),
калциев хлорид,
трометамол,
ментол.

Действие:

Виру Протект спрей при настинка неутрализира вирусите на настинката и е изключително подходящ при висок риск от инфекция, както и при първи симптоми на настинка. Има научно доказан ефект върху редица вируси, причиняващи простудни заболявания, включително риновирус, Influenza A вирус, RSV вирус и аденовирус.

Спреят е много подходящ за профилактика при рискови ситуации за зараза с някой от вирусите на настинката, като случай на болен член в семейството или колега, при пътуване с градски транспорт, в ресторанти и на събирания.

Виру Протект има локално действие върху лигавицата на устата и гърлото, които са основен вход за вирусите на настинката. Спреят образува защитен слой, предпазващ устата и гърлото от заразяване с вируси и така успява да предотврати разболяването.

Глицеролът, образува осмотично активна бариера, която задържа вирусите. Освен това успокоява възпаленото гърло.

Трипсинът е ензим от риба треска, който пречи на вирусите да се свържат с лигавиците на устната кухина и гърлото и така предотвратява заразяването на човешките клетки.

Виру протект спрей може да намали с повече от 90% количеството на редица вируси, причиняващи настинка. Може да съкрати боледуването от настинка с до 3 дни. 

Показания:

- при симптоми на настинка и грип.

Употреба:

1. Отворете устата си и насочете накрайника към гърлото.
2. Натиснете помпата и впръсквайте 2 пъти (1 доза) през два часа, като процедурата може да бъде повторена до 6 пъти дневно.

Виру Протект спрей за уста 20 мл, при настинка