Продукти Разширено

Вируфор тб. * 60, противовирусна защита

В наличност
арт. № 55455
Марка: BOTANIC Производител: Брандекс България ЕООД
ViruFor е комбинация от четри клинично изследвани билкови екстракта със специфични механизми за адекватен имунен отговор.
2609лв
Състав:

Вируфор
е хранителна добавка. Опаковката е с 60 таблетки.

Активни съставки в 1 таблетка:

Черен кимион патентован екстракт – 25 mg;
Японски нокът – екстракт от цвета – 100 mg;
Андрографис стандартизиран екстракт – 50 mg;
Джинджифил стандартизиран екстракт – 50 mg.

Действие:

ViruFor е специална формула, която задейства естествената защита на организма срещу патогени и допринася за нормален имунен отговор. Всеки екстракт във ViruFor е специално селектиран на база стандартизация по високо количество активни вещества, осигуряващи максимален ефект за повишаване на съпротивителните сили на организма.

Вируфор може да се приема и успоредно с антибиотично лечение.

Фармакологичните свойства на билката Черен кимион, включително противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно са добре изследвани.

Антивирусният ефект на кимиона, и в частност на тимокинона,  съответства на повишаване на броя на клетките в имунната система.

Билката Японски нокът, позната още като лоницера японика, е естествен продукт, способен директно да таргетира конкретни външни вредни за тялото организми. Растението, и в частност молекулата MIR2911, може ефективно и директно да възпрепятства действието на конкретни вируси.

Билката андрографис подпомага обменните, отделителните и възстановителните процеси в организма и притежава мощно имуностимулиращо, хепатопротективно и противовирусно действие. Високата ефективност се дължи най-вече на веществото андрографолид.

Научни изследвания потвърждават имуностимулиращия и съдоразширяващ ефект на билката Джинджифил. Изследвания доказват, че джинджифилът ефективно блокира прилепването на вируси към лигавицата, като инхибира образуването на плака по респираторния тракт и възпрепятства нахлуването на тези организми по-дълбоко по дихателните пътища.

Джинджифилът значително отпуска гладката мускулатура на дихателните пътища, намалява спазмите и регулира прекомерния имунен отговор. Влияе благоприятно върху кръвообращението.

Показания:

- за нормален имунен отговор;
- за повишаване на съпротивителните сили на организма..

Употреба:

За възрастни и деца над 12 години:

- при остри състояния: първите 5 дни – 3 пъти дневно по 2 таблетки, последвано от 2 пъти дневно по 2 таблетки.
- Превантивно: 2 пъти дневно по 2 таблетки.
- При деца от 7 до 12 години: 2-3 пъти дневно по 1 таблетка.

Начин на прием: непосредствено преди хранене с чаша вода.

Продължителност на приема: При първи симптоми или настъпила вирусна инфекция може да се приема до привършване на опаковката (12 дни). Превантивно – може да се приема 20-30 дена.

Вируфор таблетки х 60, противовирусна защита