Продукти Разширено

Витаслим Лайн капс. 515 мг * 30, за здравословно тегло

В наличност
арт. № 36181
Марка: VITASLIM LICAPS Производител: CAPSUGEL
Витаслим Лайн капсули е хранителна добавка, която изгаря подкожните мазнини в проблемните зони и стопира образуването на нови. 
2361лв
Състав:

Витаслим Лайн
е хранителна добавка под формата на капсули. Предлага се в опаковка с 30 капсули.

Активни съставки:

Конюгинирана линолова киселина – 305/915 mg;
Екстрат от зелен чай – 100/300 mg;
Екстрат от гуарана – 50/150 mg;
Хром – 25/75 µg.

Действие:

Витаслим Лайн представлява хранителна добавка за поддържане на здравословно тегло, която ускорява метаболизма и подпомага по-бързото изгаряне на натрупаните мазнини.

Хранителната добавка допринася за намаляване на мастната тъкан и нейното преобразуване в мускули. Резултатът от този процес е елегантно оформено и по-стройно тяло.

Витаслим Лайн съдържа конюгирана линолова киселина (CLA), която е с клинично доказан ефект за намаляване на телесното тегло. Приемът й ускорява метаболизма на мазнините и тяхната загуба, редуцира натрупаните мастни вещества в коремната област и подобрява формирането на чиста мускулна маса. Поддържа холестерола и кръвната захар в здравословни граници и подобрява имунната защита.

Комбинирането на CLA с тривалентен хром повишава метаболизма на захарите и въглехидратите и подобрява обмяната на протеините.

Висока ефективност при редукцията на теглото и намаляването на обиколката на талията проявява и полифенолът епигалокатехин (EGCG), който се съдържа в зеления чай.

EGCG намалява растежа на мастните клетки, участва в регулирането на продукцията на глюкоза в черния дроб и повишава чувството за ситост.

Показания:

- подкожни мазнини в проблемните зони,
- лоша обмяната на веществата,
- апетит към сладко.

Употреба:

Препоръчителен дневен прием: по 1 капсула 3 пъти дневно. За траен резултат е необходима продължителност на приема, не по-малка от 3 месеца.

Витаслим Лайн капсули х 30, за здравословно тегло